Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kosten

Vergoeding

Logopediepraktijk Barbara Polman heeft voor 2017 en 2018 met alle zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten.

Logopedie is opgenomen in de basisverzekering. Dit betekent dat het logopedisch onderzoek en behandeling door de ziektekostenverzekeraar wordt vergoed als de logopedist een overeenkomst heeft met uw zorgverzekeraar. U heeft een verwijzing nodig van een arts, specialist of tandarts. Voor het vergoeden van een logopedische behandeling moet er een logopedische stoornis gediagnosticeerd zijn.

Onderzoek en behandeling aan huis is uitsluitend mogelijk op medische indicatie en worden dan volledig vergoed door de ziektekostenverzekeraar. 

Tarief?

Het tarief voor 2017 is landelijk vastgesteld op €35,10 per zitting (25 minuten). Voor een behandeling aan huis geldt een uittoeslag van €22,99 boven op het basistarief.

Voor het geven van een workshop is het tarief E 85, 00 per uur.

Verhindering

U kunt tot 24 uur voor het afgesproken behandeltijdstip een afspraak afzeggen of verzetten zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Indien u uw afspraak binnen 24-uur vóór de afgesproken tijd moet annuleren of niet nakomt, zal de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoeden en dient u zelf het tarief te betalen.