Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over mij

In 1997 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht.

Na mijn afstuderen heb ik ruim drie jaar een eigen praktijk gehad in Uithoorn.

Daarnaast heb ik de PABO gedaan en jarenlang in het speciaal voortgezet onderwijs gewerkt als logopedist en docent. Ik heb in deze periode NT2- lessen verzorgd en voorlichting in klassen gegeven.

Ik heb ruime ervaring met kinderen met taal- en spraakontwikkelingsstoornissen, afwijkend mondgedrag, stemklachten en stotteren.

Hiernaast heb ik ervaring in het begeleiden van volwassenen met het optimaliseren van de articulatie, adem - en stemgebruik voor representatieve functies. ( o.a. radioverslaggevers, mensen met eigen onderneming).

Naast mijn werk als logopedist geef ik les als NT2 docent aan anderstaligen.

Een perfecte combinatie van mijn logopedische kennis en mijn jarenlange ervaring als docent. 

Mijn aanpak is gebaseerd op het principe van “zorg op maat bieden”. Ik kijk wie ik voor me heb, vind een goede werkrelatie, waarin de cliënt zich vertrouwd voelt en inspraak heeft, van groot belang, en stem daar mijn therapiedoelen op af. Met volwassenen bespreek ik deze doelen en worden deze in overleg gevormd. Bij kinderen is er uiteraard nauw contact en overleg met ouders.

Door mijn jarenlange ervaring in het speciaal onderwijs ligt mijn expertise in het begeleiden van kinderen/ adolescenten met onder andere de volgende gedragsproblematiek.

· stoornissen in het autistisch spectrum

· ADHD· hechtingsproblematiek

· leerachterstanden

· faalangst

Als praktijk vind ik het belangrijk dat kwaliteit geboden wordt en dat er transparantie is in de zorg die verleend wordt. Ik neem dan ook regelmatig deel aan bij- en nascholing en aan multidisciplinaire intervisie met andere paramedici. 

Ik ben lid van de beroepsvereniging NVLF en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

NVLF Logo