CREATIEF COACHING 'CIGNO'

'Cigno' coaching

Biedt een handleiding aan iedereen die problemen heeft op het gebied van grenzen aangeven, faalangst, rouwverwerking en zingeving. 

Voor wie?

Kinderen en volwassenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voor groei en ontwikkeling. Leren om ontspannen in het leven te staan.

Wat gaan we doen?

We werken met beeldende technieken zoals schrijven, tekenen, schilderen en boetseren. Deze technieken bieden een veilige manier om emoties te uiten. 

Voorbeelden

Als u of uw kind niet makkelijk over uw problemen praat is de drempel naar een therapeut vaak hoog.

Voor wie een steuntje in de rug nodig heeft.

Om te groeien en te ontwikkelen, om ontspannen in het leven te staan.

'Cingo' betekend in het Italiaans 'zwaan' en staat voor toekomst, dromen, inspiratie, elegantie en schoonheid.

Wat zijn de kosten van creatieve coaching?

Vind hier de vergoedingen 2021

.

Hoe zit een coachingstraject eruit? 

Allereerst zal er een intake plaatsvinden waarbij de hulpvraag in kaart gebracht wordt. Vervolgens wordt het aantal sessies bepaald in samenspraak met de cliënt.


Naast mijn goed lopende logopediepraktijk waar ik al 11 jaar met plezier werk heb ik tevens als docent vele jaren in het speciaal onderwijs gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring met kinderen en (jong) volwassenen met problemen op het gebied van faalangst, adhd, autismespectrum stoornissen, onzekerheid, omgaan met gevoelens en meer.
Om op deze vraag nog beter te kunnen inspelen heb ik de opleiding creatieve therapie voltooid. Op persoonlijk vlak schilder ik veel en maak ook beelden van boetseerklei. Neem gerust een kijkje op mijn kunst website.